Digitális nyomtatás bármekkora méretben

A matricától a molinón át az épülethálóig: a Budapest Fóliánál a nagyméretű nyomtatás sem okoz gondot. Korszerű berendezéseinkkel, tartós anyagainkkal és tapasztalt kollégáinkkal garantáltan egyedivé tesszük üzletét és hirdetési felületeit. Bízza ránk a grafikai tervezést is, munkatársaink az Ön igényeihez igazodva tervezik meg a látványelemeket!


Öntapadó matrica

Az öntapadó matrica legnagyobb előnye, hogy bárhova könnyen felhelyezhető, így nem kell extra költségekkel számolnia. Munkatársaink ki is helyezik az elkészült nyomatokat!

Tovább az öntapadó matricához

Perforált ablakfólia

A perforált, vagy „One Way Vision” fóliák kiválóan használhatók kirakatokban, gépjárműveken és ablakokon. Az UV-álló anyag élettartama akár a 3-4 évet is elérheti.

Tovább a perforált ablakfóliához

Nagyméretű nyomtatás

A nagyméretű nyomtatás megfelelő színvonalon történő elkészítése komoly szakértelmet kíván. A rosszul megtervezett és kivitelezett nyomat homályos vagy pixeles lehet, ami nem hogy javítaná, de inkább rontja vállalkozása renoméját. A Budapest Fólia a legmodernebb technológiával és felkészült grafikusokkal garantálja a kifogástalan minőséget!

Tovább a nagyméretű nyomtatáshoz

Molinó

Amennyiben nem szeretne drága reklámtáblára költeni, célszerű a molinó mellett döntenie. A könnyen felszerelhető, tartós PVC-ből készült reklámdekorációs eszköz igazán gazdaságos megoldás.

Tovább a molinóhoz

Építkezési reklámháló

Mi lehetne hatékonyabb reklámfelület, mint egy több száz négyzetméteres reklámháló egy épület falán? Válassza megfizethető, könnyen cserélhető és tartós termékeinket!

Tovább az építkezési reklámhálóhoz

Keressen minket elérhetőségeinken, legyen az ügyfelünk Ön is!

Kérjen tőlünk árajánlatot!