Karosszéria Fóliázás

Karosszéria fóliázás

Drága az újrafényezés? Vagy csak szeretnéd átszínezni autódat? Esetleg szeretnél kitűnni a sorból egyéni designnal? Nálunk megteheted! Csúcsminőségű Oracal, Avery, 3M fóliákkal vállaljuk autók teljes behúzását, elemek karbonozását, de akár egényi terv alapján készült dekorációt is elkészítünk. Öntött fóliával dolgozunk, így azok idővel sem fakulnak ki ellenben az interneten fellelhető harmadosztályú fóliákkal! Ablaksötétítést is vállalunk első osztályú Llumar ablakfóliákkal!

Egyéni design tervezést is vállalunk, legyártjuk és felrakjuk az általad megálmodott dekorációt az autódra! Nincs ötleted?

Kérj grafikai tervezést autódra ezt követően az elkészült grafikák közül választhatsz.

Karosszéria Védőfóliázás

Védd meg autód fényezését! Láthatatlan, időtálló védelem

Az első karcolás fáj a legjobban! Spórold meg ezt az érzést és védd meg autód fényezését a LLumar öngyógyuló karosszériafóliával!

A LLumar karosszériafólia (PPF) megvédi autód fényezését a felverődő kövektől, bogaraktól és az elhasználódástól. A kimondottan autóra tervezett, víztiszta flexibilis fólia megvédi a rongálódásnak legjobban kitett felületeket, úgymint a motorháztetőt, tükröket, lökhárítókat. Mindezt anélkül, hogy bármilyen változtatást kellene végezni az autón, szemben más, hasonló védelmet nyújtó termékekkel.

Védd meg befektetésed és előzd meg, hogy szükség legyen drága javításokra és újrafényezésre. Az ápolás egyszerű: csak szokás szerint rendszeresen mosd le és időnként políroztasd autód. Ez a láthatatlan és időtálló termék kimagasló védelmet nyújt és nincs káros hatással az autó eredeti fényezésére.

A LLumar öngyógyuló karosszériafóliákat úgy fejlesztették ki, hogy ne sárguljanak be, ne töredezzenek vagy hólyagosodjanak fel, hanem garantáltan tartsák meg eredeti megjelenésüket, amennyiben a felszerelést hivatalos LLumar kivitelező végezte.

Forrás: www.llumar.hu

Striegl Gergely
Telefon: +3670 387 0122
Email: sugoreklamkft@gmail.com

Budapest fólia

Ha bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!