Autófóliázás profi minőségben

Céges autóját bizonyára Ön is sokféle feladatra használja: szállításra, utazásra, vendégek fuvarozására. Miért ne hasznosíthatná reklámfelületként is? Egy figyelemfelkeltő autófóliázással hirdetése az egész országba eljuthat, így még több embert szólíthat meg. Az általunk kínált megoldások tartósak, így hosszú ideig szolgálják majd vállalkozását. Az autófóliázáshoz szükséges grafikát Ön is elkészítheti, ugyanakkor tapasztalt grafikusaink is állnak rendelkezésére, ha egyedi tervekben gondolkodik.


Céges autódekoráció

Az autófóliázás legelterjedtebb típusa a hirdetéses dekoráció. Az egyedi megjelenés garantáltan figyelemfelkeltő, így a gépjárművön elhelyezett reklám az egyik leghatékonyabb marketingmegoldás. Cégünk személyautók, kisbuszok, teherautók és kamionok dekorálását egyaránt vállalja. Tegye még hatékonyabbá kampányait autófóliázással, szerezzen új ügyfeleket egyszerűen!

Tovább a céges autódekorációhoz

Autóüveg fóliázás

Még komfortosabb utazás Önnek és családjának LLumar autófóliázással! A korszerű technikával készült anyag véd az UV-sugárzástól és a túlzott felmelegedéstől. Üvegtörés esetén a fólia megakadályozza, hogy a veszélyes szilánkok az utastérbe kerüljenek. A biztonság mellett az autóüveg fóliázás egyedi megjelenést is biztosít kocsijának.

Tovább az autóüveg fóliázáshoz

Karosszériafóliázás

A fényezés az egyik legkényesebb része a gépkocsiknak. Könnyen sérül, javítása viszont vagyonokba kerülhet. A minőségi autófóliázás óvja a kocsi karosszériáját, emellett egyedi megjelenést is nyújt autójának. Öntött fóliáink hosszútávon sem fakulnak, így sokáig gyönyörködhet majd megújult gépjárművében. Saját dizájnnal díszítené kocsiját? Küldje el nekünk a terveket, legyártjuk Önnek álmai dekorációját!

Tovább a karosszériafóliázáshoz

Taxifóliázás

Az autófóliázás a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha szabványosítani szeretné taxiját. Kizárólag minőségi Oracal 3D professzionális fóliát használunk, melyre 5 év garanciát is vállalunk. A szakértelmet több mint 10 éves tapasztalatunk biztosítja! Ha igazán stílusos megjelenésre vágyik, válassza a Llumar üvegfóliázást taxijához is!

Tovább a taxifóliázáshoz

Autófóliázás felsőfokon magánszemélyeknek, cégeknek, taxitársaságoknak - Budapest Fólia!

Kérjen tőlünk árajánlatot!