Üzletdekoráció

Üzletdekoráció

A kirakat- és üzletdekoráció a hirdetési formák egyik legelterjedtebb válfaja. Egyszeri költség mellett hosszú évekig biztosítják az ízléses, mégis figyelemfelkeltő megjelenést. Az üzletdekoráció bármilyen méretű helyiség esetén megvalósítható, legyen szó néhány négyzetméteres kisboltról, vagy akár egy nagyobb csarnokról. Korszerű technológiánknak köszönhetően elképzeléseinek semmi sem szab határt!

A kiélezett piaci versenyben a vásárlók figyelmét már azelőtt meg kell ragadni, hogy az üzletbe léptek volna. Ebben segíthet egy impozáns kirakat dekoráció. Az utcafronton elhelyezett díszítés olyan, mint egy jól megtervezett névjegykártya: minőségről árulkodik, így bizalmat ébreszt kuncsaftjaiban. Az első benyomás az emberi kapcsolatokban is kulcsfontosságú, nincs ez másképp a vevők vagy ügyfelek megszerzésénél sem. Egy minőségi kirakat dekoráció Ön helyett beszél leendő ügyfeleihez!

A kirakat dekorációk leggyakrabban nyomtatott one way vision (OWV) perforált fóliából készülnek. Ennek előnye, hogy a teljes felület beborítása esetén is ki lehet látni rajta. Amellett, hogy fényt is enged az üzletbe, megszűri a napfényt, segít a megakadályozni a helyiség felmelegedését. A perforált ablakfóliát nagyméretű ablakfelületekre is kifejezetten ajánljuk.

Tervezéssel, gyártással, kivitelezéssel. Ideiglenes vagy promóciós, de akár állandó jelleggel.

A kirakatmatrica a nevéből adódóan a kirakat dekorálására alkalmas reklámdekorációs média. A kirakat általában egy kézenfekvő lehetőség, hogy megfelelő reklámdekorációval lássuk el, érdemes kihasználni. Általában kétféle alapanyagot használnak erre a célra. Az egyik az öntapadós fólia, mely lehet nem átlátszó, illetve víztiszta (reklámdekorációs koncepciótól függően érdemes kiválasztani, melyiket alkalmazzuk). A másik alapanyag a „one-way vision” ablakfólia, melyen fényviszonyoktól függően csak egy irányból lehet átlátni, így az üzlet-, irodabelső kívülről láthatatlan marad.

Tóth Krisztián
Telefon: +36 20 919 8127 
Email:
 krisztian.toth@budapestfolia.com

Budapest fólia

Ha bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!