Reklámtábla készítés

Reklámtábla készítés

A reklámdekoráció egyik alappillére a reklámtábla, melyet sok területen tudunk hasznosítani. Használhatjuk termék, szolgáltatás vagy a cégünk népszerűsítésére. Alkalmas portál dekorációként, mikor általában a figyelemfelkeltés és az informálás a fő célja, de a gyakori külső hirdetési alkalmazása is, mikor a fő célja az, hogy üzletünkhöz irányítsuk vevőinket. Egy jól átgondolt és felépített marketingkoncepció nélkülözhetetlen kelléke a reklámtábla, használjuk bátran, mert mindig egy kiváló befektetés, a forgalomnövelés jó eszköze.

A reklámtábla előnyei

Egy forgalmas csomópontban elhelyezett reklámtáblát akár több tízezer ember is láthat egyetlen nap alatt. Ők mind potenciális ügyfeleink/vásárlóink, csak meg kell őket szólítani! Egy tíz négyzetméteres hirdetéssel ez könnyen és költséghatékonyan elérhető.

Azt gondolhatjuk, hogy ma már az online marketing a leghatékonyabb marketingeszköz, ez viszont csak részben igaz: a böngészőkben egyre elterjedtebb hirdetésblokkolók miatt az internetes reklámok sikeressége egyre csökken. Egy átgondoltan kihelyezett, jól megtervezett reklámtábla ezzel szemben elkerülhetetlenül felkelti a figyelmet. Nem véletlen, hogy a legnagyobb világmárkák is ragaszkodnak hozzá mind a mai napig!

Minden reklámtáblát időtálló kültéri anyagból készítünk. A dekorációt digitális nyomtatással vagy fóliavágással készítjük az UV-álló PVC-re, alumínium vagy horganyzott lemezre. Küldje el elképzeléseit e-mailben, vagy bízza ránk új reklámtáblája grafikai tervezését!

Tóth Krisztián
Telefon: +36 20 919 8127 
Email:
 krisztian.toth@budapestfolia.com

Budapest fólia

Ha bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!