Nagyméretű nyomtatás

Nagyméretű nyomtatás

A jó reklámtábla, molinó vagy ablakfólia kulcsa a kiváló képminőség. A nagyméretű nyomtatás különleges gépeket és speciális grafikai tervezést igényel. Szakembereink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött első osztályú minőségű nyomtatást szavatolnak. Az elkészült terméket büszkén helyezheti majd ki a hirdetőfelületre, és joggal bízhat benne, hogy növelni fogja cége ázsióját.

Korszerű gépállományunk a biztosíték, hogy a nyomtatás időtálló és kifogástalan minőségben készül el. 4 színű, oldószeres nyomtatóval UV álló nyomtatást vállalunk. A nyomatok UV stabilak elhelyezésétől függően akár 3 évig színtartóak, karc és dörzsállóak, moshatók. A nyomtatás lehetséges öntapadó fóliára és ponyvára is.

A nyomtatott anyagot igény szerint táblára vagy autóra esetleg mágnesfóliára is felhelyezzük.

Nyomdai-grafikai munkák:

Nyomtatványok, prospektus, könyv, újság, öntapadó matrica. Mindezek kiváló minőségben, kedvező áron, határidőre, négyszínes Heidelberg gépen. B/3-B/1-es méretig.

A nyomtatáshoz szükséges grafikai anyagok elkészítése komoly szaktudást igényel. Amennyiben Ön nem rendelkezik saját grafikussal, munkatársaink elkészítik vállalkozása számára a nyomdakész anyagokat.

Szeretné profi minőségű reklámtáblával népszerűsíteni termékeit, szolgáltatását? Keressen minket bizalommal!

 Telefon: +36 20 919 8127

Budapest fólia

Ha bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!