Első osztályú épületdekoráció

Üzlethelyisége, irodaháza az egyik legjobban kiaknázható hirdetési felület. Egy igényes reklámtábla, fóliázás vagy 3D habdekor kihelyezésével vonzóbbá teheti vállalkozását ügyfelei számára. Használja ki meglévő épületét hirdetéshez: Önnek ez egyszeri kiadást jelent, a dekoráció viszont hosszú évekig hirdeti majd termékeit, szolgáltatását.


Épületüveg fóliázás

A LLumar épületüveg fóliákkal jelnetősen csökkentheti energiaköltségeit. Az UV-védelemmel ellátott, nem grafitizhető anyag professzionális megoldást jelent.

Tovább az épületüveg fóliázáshoz

Üzletdekoráció

Praktikum és kényelem egyben: a one-way-vision perforált fóliák védik az üzlethelyiség belsejét a felmelegedéstől, emellett kiváló reklámhordozó felületként is funkcionálnak. Az egy irányból átlátható anyag nem gátolja a kilátást és a belső fényviszonyokat, ugyanakkor tökéletes hirdetési felületet biztosít. Tegye egyedivé üzletét, reklámozzon eredményesen!

Tovább az üzletdekorációhoz

Reklámtábla készítés

A forgalomnövelés egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb módja a reklámtábla kihelyezése. Tartós anyagból, digitális nyomtatással készült termékeinkhez a grafika elkészítését is vállaljuk!

Tovább a reklámtábla készítéshez

3D habdekor

Ezzel a technikával cége logóját, nevét vagy más feliratot és alakzatot helyezhet el kül- és beltéren igazán költséghatékony módon. A falra ragasztható habdekort az Ön által igényelt színben készítjük el.

Tovább a 3D habdekorhoz

Felkeltettük érdeklődését? Küldjön nekünk üzenetet még ma!

Kérjen tőlünk árajánlatot!